Ipswitch Web Messaging newb

To the Ipswitch web site

Ipswitch Forums
Home      Members   Calendar   Who's On
Welcome Guest ( Login | Register )
      



Ipswitch Web Messaging newbExpand / Collapse
Author
Message
Posted 3/31/2007 10:30:02 AM
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: Forum Members
Last Login: 3/31/2007 10:24:00 AM
Posts: 1, Visits: 1
I'm running the Web Messaging through Safari (Mac). When sending messages all paragraphs are removed! Perhaps not the end of the world, but it is very frustrating.

Any suggestions on how to resolve this issue?

Regards, Paul.
Post #30442
Posted 4/11/2007 11:18:02 AM


Time Traveler

Time TravelerTime TravelerTime TravelerTime TravelerTime TravelerTime TravelerTime TravelerTime Traveler

Group: Forum Members
Last Login: 10/4/2012 4:16:43 PM
Posts: 179, Visits: 733

What version of Safari are you running?

I have not been able to recreate this issue, all paragraphs remain intact when tested.  Have any of the personal preferences been altered from the default settings?



Dina Wise
QA Analyst, Messaging Team
Ipswitch, Inc.
Post #30832
« Prev Topic | Next Topic »


Reading This TopicExpand / Collapse
Active Users: 0 (0 guests, 0 members, 0 anonymous members)
No members currently viewing this topic.
Forum Moderators: Mark Singh, kevin r gillis, Tripp Allen, Jason Henline, mmulryan@ipswitch.com, mswimm, Brad Senter

PermissionsExpand / Collapse

All times are GMT -5:00, Time now is 5:39pm

Powered By InstantForum.NET v4.1.4 © 2014
Execution: 0.125. 14 queries. Compression Enabled.